Alla inlägg den 23 september 2007

Av Linus - 23 september 2007 20:22

Detta är en ovanlig söndag är i Reykjavik. Varför?! Jo, det är nämligen inte bra väder... För er med lite koll så brukar söndagarna här (iaf de tre föregående) bjuda på strålande väder. Ej så idag. Eller ja, det är ju inte jättekasst väder egentligen. Det är lite halvmonligt, samt att det blåser på väldigt friskt. Men då hade vi ju iofs grymmt väder i fredags istället... By the way, har hört att det skulle vara bra väder hemma i Sverige ihelgen, stämde det?


Annars har det inte hänt mycket idag. Var nere på sportpuben och tittade på Manchester United - Chelsea. Ganska underhållande match. Jag var faktiskt inte ensam svensk på stället, det var ett gäng Stockholmare där också... Och dom förde ett väldigt oväsen i sitt hörn, bland annat utbröt de i stort jubel när Sven-Göran Eriksson´s nunna visades i bild... Islänningarna undrade vad det var för idioter som jublade åt en gammal gubbe på läktaren, jag instämde till fullo... Dessa svenska turister...


Sen kan ni kolla in den här länken om ni vill se och höra den populäraste låten på Island för tillfället. Den är rätt svänig faktiskt, man börjar kunna sjunga med i refrängen vid det här laget... =)


Nu, middag 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards