Alla inlägg den 22 september 2007

Av Linus - 22 september 2007 20:50

... blev dessvärre inställd... Det blåste alldeles för mycket. Men det är bara att ta nya tag, vi gör det nån annan dag istället. Men lite besvika är ni säkert, ni ville väl se bilder på valar... Och att det har blåst mycket idag är det ingen tvekan om, herrejesus ja. Ibland blåser man nästan av vägen.


Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Ett litet smakprov finns på min bildsida (http://picasaweb.google.se/linus.jansson).


Ett av alla roliga inslag inträffade på ett ställe som heter Solon. Vi var där förra lördagen, och Mathias fick då helt plötsligt ett väldigt sug efter att höra låten "Scatman", och gick och önskade denna låt hos DJ:n. Den kom aldrig... Mathias blev lite sur... Men igår så dånade helt plötsligt "Scatman" ut i högtalarna. Detta resulterade i en ren glädjeyra från svensklägret, med påföljande intaging av dansgolvet!  Undrar om de ligger lite efter med önskningarna på det där stället?!


Gårdagskvällen resulterade också i väldigt få borttappade människor, vilket var glädjande. Den vanliga proceduren är att om man är 10 stycken som går ut tillsammans, så tappar man bort minst 5 stycken... Anledningarna är många, dels spelar ju alkoholen självklart in... Även det faktum att Reykjavik har ganska många ställen att gå till bidrar. Men största anledningen till detta bortfall är ändå följande, när du väl ringer till den borttappade (eller så är du själv borttappad, beror hur man ser på det) så är det först och främst svårt att få dem att svara i telefon. När de väl gör det har de ingen aning om vad stället de är på har för namn... De kan tex haspla ur sig att "Ja men vi är ju på det där stället på Laugavegur". Väldigt lätt att hitta dem då, då Laugavegur inhyser minst 20 olika nattklubbar... Men som sagt var, igår slapp vi detta vilket var väldigt trevligt!


Förövrigt så har våra resplaner ändrats. Vi har ju tidigare "bestämmt" oss för att åka till Grönland. Detta är nu lagt på is... (yes, en ordvits). Istället är siktet inställt på en tur till New York! Fortsättning lär följa...
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards